LBIV brengt rust op de werkvloer

De gelegenheid maakt de dief. Het is een bekend gezegde. Het Landelijk Buro Integriteit en Vertrouwenspersoon (LBIV) is opgericht door voormalig rechercheur Tom Heijm. Als geen ander weet hij dat de uitspraak klopt. Maar ook dat die gelegenheid eenvoudig te voorkomen is. Door een goed integriteitsbeleid op te stellen bijvoorbeeld. En door kritisch te kijken naar de risico’s. De vertrouwenspersonen van het LBIV zorgen met externe vertrouwenspersonen voor rust op de werkvloer. Met integriteitsplannen dus, maar ook met presentaties en implementaties. En door aanspreekpunt te zijn en blijven voor medewerkers. Zo wordt iedere werkplek een veilige werkplek.

Onze vertrouwenspersonen werken landelijk

Wij werken door het hele land als Vertrouwenspersoon Integriteit & Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen. Ons bedrijf is gevestigd in Heerhugowaard. We werken veel in de regio Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Hoofddorp. Maar ook bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen daarbuiten kunnen gewoon contact met ons opnemen voor ondersteuning. Bij spoedzaken op uw werkvloer zijn we altijd binnen 8 uur aanwezig om een oplossing te zoeken.

Maak vrijblijvend kennis

Het is nogal wat om een extern iemand toegang te geven tot uw organisatie. Zeker als het gaat om zaken die uw organisatie in diskrediet kunnen brengen. Het is daarom van het grootse belang dat u vertrouwen heeft in uw externe vertrouwenspersoon. Het lijkt ons daarom een goed idee om eerst eens kennis te maken. Vrijblijvend. Klikt het niet? Ga dan zeker op zoek naar een andere externe vertrouwenspersoon. Zorg er uiteraard wel voor dat diegene – net als wij – zijn gecertificeerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen. Zo weet u dat u te maken heeft met een professional. Het LBIV is uiteraard ook terug te vinden in het Beroepenregister van de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen.

Wij hopen snel met u kennis te mogen maken!

Dhr. Tom Heijm

Oprichter LBIV en “LVV Gecertificeerd vertrouwenspersoon”

Certification & Registration of
Professionals/ 102887

Ook een professionele, externe vertrouwenspersoon inhuren waar uw medewerkers met een gerust hart problemen of misstanden aan de kaak kunnen stellen? En waar uw bedrijf of organisatie op kan leunen als het gaat om wet- en regelgeving, integriteitsbeleid en ondersteuning?
Direct contact opnemen