LBIV brengt rust op de werkvloer

De vertrouwenspersonen van het LBIV zorgen met externe vertrouwenspersonen voor rust op de werkvloer. Door aanspreekpunt te zijn en blijven voor medewerkers Maar ook met preventieve integriteitsplannen, presentaties of implementaties. En soms is er meer nodig. Een signaalonderzoek om te achterhalen wat er nu precies gebeurt binnen een organisatie, en hoe mensen zich voelen. Of misschien zelfs een integriteitsonderzoek, om als werkgever (arbeidsrechtelijke) vervolgstappen te zetten tegen medewerkers die zich ongewenst gedragen.

Onze vertrouwenspersonen werken landelijk

Wij werken door het hele land met externe vertrouwenspersonen én rechercheurs. Ons bedrijf is gevestigd in Alkmaar. Maar ook bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen daarbuiten kunnen gewoon contact met ons opnemen. Bij spoedzaken rondom ongewenste omgangsvormen en seksueel grensoverschrijdend gedrag zijn we altijd binnen 8 uur aanwezig om een oplossing te zoeken.

Wij streven een landelijk dekking na met onze dienstverleners. Staat uw regio niet op de kaart? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Landelijke dekking

  • Gekwalificeerde Externe Vertrouwenspersonen
  • Specialist Integriteitsonderzoeken op thema Ongewenste Omgangsvormen
  • Advies werk ongewenste omgangsvormen

Maak vrijblijvend kennis

Het is nogal wat om een extern persoon toegang te geven tot uw organisatie. Zeker als het gaat om zaken die uw organisatie in diskrediet kunnen brengen. Het is daarom van het grootse belang dat u vertrouwen heeft in uw externe vertrouwenspersoon of rechercheur. Het lijkt ons daarom een goed idee om eerst eens kennis te maken. U kunt dan vrijblijvend de problemen en een eventuele aanpak met ons bespreken.

Ook een gecertificeerde externe vertrouwenspersoon inhuren waar uw medewerkers met een gerust hart misstanden aan de kaak kunnen stellen? Of een rechercheur waar uw organisatie op kan leunen als het gaat om wet- en regelgeving, integriteitsbeleid en waarheidsvinding? Het LBIV heeft hiervoor de verplichte vergunning van het ministerie van Justitie en Veiligheid. We helpen u graag verder!

LBIV B.V.

Landelijk Buro Integriteit & Vertrouwenspersoon

Robijnstraat 78,
1812 RB Alkmaar (Alleen op afspraak)

Wij streven een landelijk dekking na met onze dienstverleners.

Tel. 085- 1307 814
E-mail: info@lbiv.nl

KvK: 77106598
BTW: NL860902687B01
LVV Lidmaatschap:  102887
LVV gecertificeerd